Veste trista pentru fanii Catalinei Ponor

Veste trista pentru fanii Catalinei Ponor
13/10/2015, 01:42, by , in Sport

Catalina Ponor nu va participa la Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor incepe pe 23 octombrie. Campioana va fi inlocuita de Andreea Munteanu.

Din cauza accidentarii foarte grave, produsa in urma cu cateva saptamani, Catalina Ponor nu va mai putea face parte din echipa Romaniei, care va reprezenta tara la Campionatele Mondiale de la Glasgow (in perioada 23 octombrie – 1 noiembrie).

Catalina Ponor va fi inlocuita de Andreea Munteanu, echipa fiind formata din: Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolisan si Silvia Zarzu.

Nu e refacuta dupa accidentarea acea usoara, speram ca-si revine, dar nu merita fortata. A suferit un fel de intindere la tendonul unui picior, undeva in zona insertiei musculare, nu vreau sa intru in detalii medicale, pentru ca nu ma pricep. Era un ajutor mare pentru echipa Romaniei participarea Catalinei la Mondiale, dar e important sa fie refacuta suta la suta si sa ne ajute in competitiile importante de anul viitor.preşedintele Federatiei Romane (FR) de Gimnastica, Adrian Stoica

Din cauza accidentarii de luna trecuta, exact cu o zi inainte de inceperea Campionatelor Nationale de la Bucuresti, Catalina nu a putut participa la aceasta competitie, Campionatele Mondiale de la Glasgow urmand a fi al doilea concurs la care sportiva va fi absenta.

Tripla campioana olimpica, Catalina Ponor, s-a retras in urma cu trei ani din marea perfomanta, insa in 2015 a revenit pentru a-si indeplini un obiectiv: acela de a participa la Jocurile Olimpice din Rio de anul viitor. Luna trecuta, in cadrul bilateralului amical Romania-Franta, castigat de echipa tarii noastre, romanca a obtinut urmatoarele note: 14,900 la barna, 14,850 la saritri si 13,950 la sol.

About itv1newsowner

Main menu