Cine era vedeta din avionului prabusit in Pakistan

Cine era vedeta din avionului prabusit in Pakistan
07/12/2016, 05:41, by , in International, Top News

In urma accidentului in care si-au pierdut viata aproximativ 47 de persoane, la bordul aeronavei se afla Junaid Jamshed, unul dintre cei mai in voga cantareti si prezentatori tv din Pakistan, anunta CNN. Acesta calatorea impreuna cu familia sa.

junaid-jamshed

In zona au fost trimise elicoptere, iar cautarile au fost incepute de armata, insa sunt sanse mici sa existe supravietuitori, potrivit oficialului guvernamental Taj Muhammad Khan.

Duminica, acesta a postat pe Twitter mai multe fotografii din Chitral, orasul de unde avionul avea sa decoleze.

Raiul pe Pamant in Chitral. Cu prietenii mei in Calea lui Allah. Zapada de pe muntele Tirchmir chiar in spatele nostru”, avea sa scrie pentru ultima oara pe contul se socializare, Junaid Jamshed.

AVION PRABUSIT IN PAKISTAN: 47 de oameni si-au pierdut viata

Zona in care a avut loc tragedia este satul Pipplian, afla la marginea orasului Havelian. Localnicii au povestit cum au vazut resturile avionului in flacari. Aeronava s-ar fi lovit de un masiv muntos si a cazut intr-o prapastie.

Avionul care efectua cursa pe ruta Chitral-Islamab, era detinut de compania Pakistan International Airlines (PIA). In jurul ore 14:00 acesta a disparut de pe radare.

 

About itv1newsowner

Main menu