Apartamentele din Bucuresti mai scumpe fata de anul trecut

Apartamentele din Bucuresti mai scumpe fata de anul trecut
08/10/2015, 09:53, by , in Economy

Apartamentele din Bucuresti s-au scumpit in ultimele trei luni, suma medie fiind de 59.140 de euro, scrie intr-un comunicat al HomeFinders, relatat de mediafax.ro.

1,5% este procentul cu care au crescut preturile apartamentelor in trimestrul al treilea fata de lunile anterioare.

Pe segmente de piata, preturile solicitate pentru apartamentele din zona mediu si premium s-au mentinut relativ stabile, in timp ce pretentiile proprietarilor de apartamente din zonele de est, sud si vest au crescut cu 3,74%. De altfel, in luna septembrie s-a înregistrat cel mai mare pret mediu solicitat pentru apartamentele din zonele marginase in ultimele opt luni: 51.500 de eurocomunicat al HomeFinders

Fata de anul trecut, in trimestrul al treilea, compania remarca o evolutie diferita.

Si parcursul preturilor solicitate pe durata ultimelor trei luni a fost diferit fată de aceeasi perioada a anului trecut. Daca in al treilea trimestru din 2014, preturile solicitate au cunoscut o scadere in iulie, pentru ca mai apoi sa creasca in august si sa scad in septembrie, anul acesta evolutia a fost una opusa: preturile solicitate au crescut in iulie, au scazut in luna august si au crescut din nou in luna septembrie.Consultantii imobiliari

O crestere semnificativa fata de trimestrul al treilea din 2014 o inregistreaza numarul de oferte scoase la vanzare de catre proprietari, pe ambele segmente de piata. Numarul total de oferte de apartamente scoase pe piata in ultimele trei luni este de 10.265, cu 47,6% mai mare comparativ cu volumul de oferte din aceeasi perioada a anului trecut si similar cu numărul de oferte inregistrat in al doilea trimestru din 2015.

HomeFinders.ro este primul serviciu de reprezentare a cumparatorului din Romania, specializat in consultanta pentru cumpararea de apartamente de doua, trei si patru camere din Bucuresti.

About itv1newsowner