Sorin Oprescu de la inchisoare ajuns in spital

Sorin Oprescu de la inchisoare ajuns in spital
08/10/2015, 02:41, by , in Justice, Politics

Sorin Oprescu, a fost adus la Spitalul Fundeni dupa ce un medic l-a consultat in arest si i-a recomandat efectuarea unor analize oncologice.

Desi in aceasta dimineata, cererea de internare a edilului suspendat a fost respinsa de catre Arestul Central, la scurt timp, Sorin Oprescu a fost examinat de catre un medic in arest si trimis la Spitalul Fundeni. Acesta a parasit Arestul Central al Politiei Capitalei pentru cel putin doua zile urmand sa fie internat la Institutul Oncologic.

Medicul de la cabinetul Arestului este dur criticat de catre avocatul lui Oprescu. Viorel Mocanu (avocatul) a declarat ca edilul are probleme cu hemoglobina, tensiunea si glicemia. ”Din pacate, doamna doctor de aici considera ca sunt niste lucruri normale” a mai spus acesta.

Avocatul sustine ca in tot timpul arestului, Sorin Oprescu si-a dat seama singur de problemele suferite si tot dansul a avut grija de sanatatea lui.

Acele valori le-a constatat domnia sa singur, pentru ca singur isi face injectiile si medicamentele. Noi suntem cei care i le punem la dispozitie, nu statul roman. Singur face aceste verificari, atat dimineata, cat si seara.Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu

Viorel Mocanu spera sa il poata elibera din arest pe Sorin Oprescu din cauza starii de sanatate care s-a agravat.

In acest moment avem documentele medicale actuale, eliberate de cei de la Spitalul Universitar, pe care le vom depune si cu care speram sa facem dovada ca este incompatibil cu aceasta stare de arest si ca, in acest moment, nu isi poate tine sub control toate afectiunile pe care le are si ca poate ajunge la complicatii foarte grave si ireversibile.Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu

Conform avocatilor lui Sorin Oprescu, acestia au spus la sfarsitul saptamanii trecute, ca edilul risca sa dezvolte un cancer pulmonar, pentru ca invetstigatiile facute la la Spitalul Universitar au aratat un nodul pulmonar.

Sorin Oprescu nu se va putea prezenta, vineri, la Curtea de Apel Bucuresti, unde se va discuta contestatia facuta din cauza prelungirii arestului preventiv, a mai declarat avocatul acestuia.

Vineri, Sorin Oprescu va afla daca va mai ramane in arest pentru inca 30 de zile sau nu.

About itv1newsowner