Ce decizie a luat Halep pentru Turneul Campioanelor

Ce decizie a luat Halep pentru Turneul Campioanelor
10/10/2015, 11:14, by , in Sport, Top News

Numarul 2 WTA, Simona Halep spera sa poata juca la Turneul Campioanelor care va avea loc pe 25 octombrie. Intr-un interviu acordat site-ului dolce-sport.ro, jucatoarea de tenis a spus ca isi doreste sa fie apta pentru turneul din Singapore, dupa ce la Beijing a abandonat meciul cu Lara Arruabarrena (Spania).

In momentul de fata, Simona Halep este principala favorita la Turneul Campioanelor.

Am avut o accidentare, inca o am, la tendonul lui Achile. E o accidentare dificila si trebuie sa am foarte mare grija de ea. E o inflamatie, nu e foarte grava, am facut si RMN si ecografii, de toate. Nu e ceva grav, dar e o inflamatie pe care trebuie sa o ingrijesc foarte bine.Eu imi doresc sa joc, sa fiu apta sa joc la Singapore, mi-as dori enorm pentru ca acesta a fost telul meu, a fost obiectivul meu pentru anul acesta. L-am indeplinit, acum sper sa merg si sa joc cat de bine pot, sa castig cateva meciuri.E un lucru deosebit, o onoare pentru mine sa fiu numărul 1 la turneul de la Singapore, dar asta nu prea conteaza pentru ca toate cele 8 de acolo joaca un tenis foarte bun si valorile sunt apropiate asa ca nu ma gandesc ca sunt numarul 1, 2 sau 3, ma gandesc doar ca trebuie sa iau fiecare meci si sa il joc suta la suta.locul 2 WTA, Simona Halep

Duminica trecuta, Simona Halep, a abandonat turneul de la Beijing, in primul tur, la scorul de 5-4 pentru Lara Arruabareena (Spania), din cauza durerilor la tendonul lui Ahile. Sansele ca Simona Halep sa castige erau mari avand in vedere ca in trecut, romanca  o invisese de trei ori pe Arruabarena (23 de ani, locul 95 WTA) in 2013  in primul tur la Hobart, cu 6-3, 6-2, in 2014 la Madrid in turul al doilea, cu 6-4, 6-4 si tot in 2014 la Bucuresti, in sferturi, cu 6-3, 6-1.

Pentru participare de la Beijing, romanca a primit 15.280 dolari si 10 puncte WTA.

About itv1newsowner