Cel mai tare telefon din lume! Ai vrea sa il ai?

Cel mai tare telefon din lume! Ai vrea sa il ai?
12/10/2015, 09:13, by , in Gadget, iTV1 +, Technology

L-ati cumparat, l-ati testat si v-a placut, insa dupa o perioada de un an v-ati plictisit de telefonul preferat. Va ganditi la alt model?

Chinezii au facut o modalitate prin care pot multumi orice cumparator. Mai exact au copiat de la cele mai de succes companii tot ce este mai interesant si au adus pe piata modelul Zero.

Vorbim despre o companie cunoscuta in China, UMI, care a creat un dispozitiv ce imprumuta elemente de design de la trei dintre cele mai bune telefoane de pe piata: iPhone, Samsung si LG.

Primul model al acestui telefon a aparut in urma cu un an, UMI Zero, insa acesta inca nu este disponibil pe pietele occidentale.

Telefonul 3 in 1 este UMI Zero 2, care poate fi mai accesibil pe piata. Chinezii au postat de curand pe Facebook o serie de imagini cu texte in limba engleza, motiv pentru care oamenii sunt de parere ca telefonul ar urma sa-si faca aparitia si in Statele Unite sau Europa.

UMI Zero 2 va fi fabricat din metal lichid, iar din punct de vedere al designului acesta pare a fi o combinatie intre iPhone 6, Samsung Galaxy S6 si LG G4. Lista de specificatii va include un procesor MediaTek, 4GB RAM si o camera foto de 20 de magapixeli. Lansarea oficiala ar urma sa aiba loc pana la finalul acestui an.

Primul model UMI Zero a surprins clientii in primul rand prin raportul calitate-pret, acesta fiind dotat cu un ecran Full HD de 5 inci care ascunde sub el un procesor MediaTek 6592, 2GB RAM, o baterie de 2.400 mAh. UMI Zero are o grosime de numai 6,4 milimetri, mai subtire decat iPhone 6 (6.9 milimetri)

Sursa: playtech.ro

About itv1newsowner