Bucurestenii au ramas fara concert de Revelion

Bucurestenii au ramas fara concert de Revelion
13/10/2015, 02:26, by , in Events

La cumpana dintre anii 2015-2016, bucurestenii nu vor mai beneficia de concertul din Piata Constitutiei, a declarat marti, primarul general interimar al Capitalei, Stefanel-Dan Marin.

Veste proasta pentru bucuresteni, concertul din Piata Constitutiei, nu va mai putea fi organizat de catre Primaria Capitaliei.

Revelionul din Piata Constitutiei nu cred ca va fi suportat din banii Primariei Municipiului Bucuresti. Sper sa gasim niste resurse si sustinere din partea altor institutii publicitare, in niciun caz anul acesta, evenimentul nu va fi sustinut din banii Primariei, adica undeva la doua milioane, 2,5 milioane de lei.primarul general interimar al Capitalei, Stefanel-Dan Marin

Dar asta nu e tot.  Din cauza rectificarii bugetare, noul primar interimar, Stefanel-Dan Marin se vede nevoit sa reduca pana si bugetele unor institutii de cultura.

”Desi nu este placut sa tai bugetele pentru institutii, cum ar fi cele de cultura”, edilul se vede nevoit sa faca acest lucru. Evenimentele culturale de amploare nu vor mai avea loc in viitor.

Primaria Capitalei obisnuise bucurestenii de mai bine de sapte ani cu un concert de Revelion in Piata Constitutiei.

About itv1newsowner