Scandalul Volkswagen, subiect de film pentru Leonardo DiCaprio

Scandalul Volkswagen, subiect de film pentru Leonardo DiCaprio
13/10/2015, 02:01, by , in Movies&Theaters

Scandalul de mare amploare al companiei Volkswagen (VW) va fi subiect de film pentru Leonardo DiCaprio si studiourile Paramount.

Actorul a cumparat deja drepturile de ecranizare, pentru un roman, prin intermediul companiei sale de productie cinematografica Appian Way impreuna cu studiourile Paramount.

Romanul va urma sa fie scris de catre jurnalistul, Jack Ewing, care lucreaza pentru cotidianul american The New York Times si este corespondent pe problemele economice din Europa. Acesta va lucra in colaborare cu compania Appian Way.

Cartea lui Jack Ewing, va aduce in prim plan dedesubturile scandalului VW si cum goana dupa progres a dus la una dintre cele mai mari fraude din istorie. Pentru aceasta carte, jurnalistul a semnat la inceputul acestei luni un contract cu editura Norton, care i-ar fi adus un cec consistent, cu o suma formata din sase cifre.

Coincidenta sau nu, Leonardo DiCaprio este si un mare sustinator al cauzei ecologiste. In luna septembrie, acesta a participat la o reuniune la care au luat parte 400 de institutii si 2.000 de persoane, care sprijina o initiativa ce vizeaza renuntarea la combustibilii fosili.

About itv1newsowner