Tom Jones desfiinteaza show-ul The Voice

Tom Jones desfiinteaza show-ul The Voice
14/10/2015, 10:51, by , in Showbiz

La scurt timp dupa ce Tom Jones a fost concediat din celebrul show britanic, The Voice, artistul a scos la iveala secretele bine pastrate de intreaga productie, relateaza site-ul telegraph.co.uk.

Ne tot spuneau ca trebuie sa ne intoarcem scaunele mai des. Si eu am spus nu, trebuie sa fie real. Nu vreau sa am de-a aface cu cineva a carui voce nu-mi place. Am o reputatie de om care alege voci bune. Dar ei ma presau si exact asta s-a intamplat. Am sfarsit cu fata roscata (n.r.- cel mai probabil este vorba de Roisin Geraghty-McDonagh) de care nu mi-a placut. Nu suportau cand nu ne intorceam cu scaunele, dar eu le-am tot spus, trebuie sa fie real.cantaretul de muzica usoara, Tom Jones

Cantaretul, care a trebuit sa paraseasca show-ul pentru a face loc lui Boy George si Palomei Faith, a vrut sa clarifice faptul ca vedetele din juriu nu sunt adevaratii antrenori care se ocupa de evolutia cantaretilor alesi la auditiile pe nevazute.

Adevaratii antrenori sunt profesorii de canto care ne tin la curent cu progresele facute de concurenti. Vorbeam zilnic cu ei, alegeam impreuna piesele, discutam daca solistii le pot interpreta, daca nu atunci le schimbam. Acesti profesori fac adevarata munca, noi suntem doar ”fetele”. Noi alegem concurentii, iar antrenorii lucreaza cu ei.cantaretul de muzica usoara, Tom Jones

In legatura cu plecarea lui de la The Voice, acesta a spus: ”Odata cu trecerea anilor, am invatat ca nu te poti baza pe nimic… iar atunci cand Mark ( fiul si in acelasi timp managerul lui Jones) mi-a spus: «Nu iti vor reinnoi contractul, ce parere ai despre asta?», i-am spus ca nu dau doi bani. Asta este viata. Am fost aici inainte sa apara The Voice si voi fi si dupa aceea.”

Aceasta nu este prima si nici singura dezvaluire pe care o aflam despre concursurile regizate.

”Dansez pentru tine”, emisiunea care a strans audiente record, a fost  un caz asemanator.

Cornel Patrichi, celebrul coregraf, care a fost concediat dupa 7 ani in care a fost prezent emisiune de emisiune la ”Dansez pentru tine”, a hotarat la scurt timp sa spuna adevarul din spatele scenei de dans.

”Regretul meu a fost ca am fost dat afara de niste nulitati. Eu nu stiu deloc de ce am fost dat afara din acest juriu. Nu am aflat inca. Date fiind conditiile mizerabile ale despartirii, mai bine ca s-a intamplat asa. Mie nu mi-e dor in niciun caz”, a spus Cornel Patrichi in 2013, la un an dupa ce fusese concediat. Acesta a dezvaluit ca notele care trebuiau date concurentilor erau spuse prin casca de catre producatorii emisiunii, iar coregraful nu a fost de acord ca cineva sa ii comande notele. Pe langa notele soptite in casti, in emisiune erau favoriti oamenii care faceau rating mai mare.

« Ar fi bine sa o mai tinem pe tovarasa (n.r.-concurenta) in emisiune ca face rating», pareri de idioti, fara suparare. Parere exact de idioti. Ratingul pe care credeau ca il face –sa nu mai spunem nume- era egal cu zero. Eu am spus: «Domne, faceti cu cine vreti asta. Nu cu mine.» Willmark nu a facut niciodata asta. Era un baietel ascultator si cuminte.coregraful, Cornel Patrichi

Dupa 14 editii, emisiunea ”Dansez pentru tine” a luat sfarsit in 2014 din cauza lipsei de fonduri.

About itv1newsowner