Tragedia din Colectiv: Au aparut noi dezvaluiri cu privire la ancheta procurorilor

Tragedia din Colectiv: Au aparut noi dezvaluiri cu privire la ancheta procurorilor
03/11/2015, 06:49, by , in Justice, Social

Tot mai multe dezvaluiri apar in referatul cu propunere de arestare a celor trei patroni ai clubului Colectiv ( Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu), care sunt retinuti pentru ucidere din culpa.

Potrivit Procurorilor Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), trupa GOODBYE TO GRAVITY, putea concerta in club Colectiv, fara a mai plati chiria daca aducea minim 400 de persoane la eveniment.

Patronii clubului au incurajat si permis accesul unui numar de oameni mult peste limita admisa, arata contractul de inchiriere echipament si spatiu, incheiat la 3o octombrie , intre SC Club Colectiv SRL si SC Digidream SRL.

La capitolul privind obligatia partilor, articolul 2 litera f, privind obligatiile locatarului, se prevede in mod expres obligatia «sa asigure participarea unui numar de minim 400 de participanti la acest eveniment in spatiul Colectiv, in caz contrar, nu i se va rambursa suma prevazuta la capitolul IV din prezentul contract in termenele si conditiile prevazute de acesta; numaratoarea va fi tinuta de locator cat si de locatar si poate fi dovedita in prealabil prin materialul video asigurat de camera de monitorizare de la intrarea in club. Daca totuşi locatorul asigura intre 250 si 400 de participanti i se va rambursa jumatate din chirie».Procurorilor Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ)

About itv1newsowner