Unul dintre patronii clubului Colectiv a rupt tacerea: ”O parte din mine a murit”

Unul dintre patronii clubului Colectiv a rupt tacerea: ”O parte din mine a murit”
03/11/2015, 07:28, by , in Justice, Social

Unul din cei trei patroni ai clubului Colectiv, Costin Mincu a facut prima declaratie publica de la patru zile de cand a avut loc tragicul eveniment.

Avocatul acestuia, Vlad Hosu, a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj scris de Costin Mincu in care regreta accidentul de vineri seara.

Sunt impietrit de durerea din mine si din jurul meu. Am pierdut colegi si prieteni dragi in noaptea care ne-a indoliat pe toti. Altii se zbat la margine de viata, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toti, in gand in fiecare clipa de acum si pana cand voi inchide ochii. Am vrut sa fac din Colectiv o poveste frumoasa, pentru ca am crezut mereu in pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfarsit printr-un cosmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. As vrea sa pot sterge lacrimile de pe obrajii celor care ii plang pe cei care s-au dus. In schimb, nu pot decat sa stau cu capul plecat in fata judecatii. Regret enorm tot ce s-a intamplat. patronul clubului Colectiv, Costin Mincu

Costin Mincu declaratie

Cei trei patroni ai clubului Colectiv: Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu au fost retinuti luni, pentru ucidere din culpa, iar marti procurorii cer Judecatoriei Sectorului 4 arestarea lor preventiva pentru 30 de zile.

About itv1newsowner