Primele declaratii ale lui Klaus Iohannis dupa intalnirea cu societatea civila

Primele declaratii ale lui Klaus Iohannis dupa intalnirea cu societatea civila
06/11/2015, 07:10, by , in Politics

Presedintele Klaus Iohannis a participat pentru prima data, vineri, la o sedinta alaturi de reprezentantii societatii civile, ca urmare a protestelor care au avut loc in centrul capitalei.

In urma consultarii s-au discutat motivele majore din cauza carora romanii au iesit in strada sa isi ceara drepturile. La final, presedintele s-a aratat multumit de sedinta pe care a avut-o.

Intalnirea cu reprezentantii societatii civile a fost una foarte buna. Cu totii asteapta politicieni noi, care nu au avut nimic de-a face cu coruptia, care nu au fost urmariti penal, care nu au facut afaceri dubioase. Sper ca au inteles asta si liderii politici care, din cate am putut observa dupa prima runda de consultari, sunt dispusi sa discute despre alegeri anticipate. Voi avea noi consultari cu partidele si cred ca e posibil ca la finalul saptamanii viitoare sa avem o concluzie cu care sa pot veni in fata romanilor.presedintele Klaus Iohannis

Tot in cadrul acestei sedinte, Klaus Iohannis, a promis reprezentantilor societatii civile ca va fi prezent la manifestarile oamenilor din strada, insa nu va preciza ora si ziua la care va merge deoarece nu doreste sa faca din aceasta actiune un eveniment media.

In cursul acestei ultime intalniri am primit multiple invitatii de a merge in piata si le-am promis ca voi merge, dar nu voi anunta nici ora, nici macar ziua in care voi merge in Piata, fiindca nu vreau sa fac din asta un eveniment media, ci vreau sa merg sa vorbesc si eu cu oameni simpli care sunt in Piata, sa-mi spuna mie ce asteapta de la mine, ce asteapta de la clasa politica.presedintele Klaus Iohannis

Este a patra zi de proteste la care romanii participa in centrul capitalei de cand a avut loc tragicul incendiu de vineri noapte din clubul Colectiv in urma caruia au murit 32 de persoane iar alte o suta sunt internate in spitale.

About itv1newsowner