Incredibil! A venit cu avionul privat pentru a oferi un omagiu victimelor Colectiv

Incredibil! A venit cu avionul privat pentru a oferi un omagiu victimelor Colectiv
07/11/2015, 05:14, by , in Breaking News, Events

Violonistul Andre Rieu a sosit in Romania pentru a oferi un omagiu victimelor tragiculul eveniment din clubul Colectiv.

In jurul orei 16:15, Andre Rieu a fost prezent alaturi de alte 200 de persoane, in fata clubului Colectiv, locul in care au murit 39 de oameni, vinerea trecuta. In prezent sunt internati in spitale 100 de raniti.

Violonistul  a venit special in Romania, cu avionul privat, pentru a fi solidar alaturi de ceilalti romani.

Acesta s-a rugat pentru victimele accidentului si a depus o coroana de flori la locul tragediei.

Este foarte dificil. Stiti, viata se compune din amintiri, iar romanii mi-au oferit atat de multe amintiri placute in cele doua saptamani in care am fost in Romania. Cand am auzit ceea ce s-a intamplat, sigurul lucru la care m-am gandit a fost sa vin aici si sa plang alaturi de dumneavoastra. Imi cer scuze, singurul lucru pe care pot să vi-l ofer este muzica mea.violonistul Andre Rieu

Andre Rieu a decis sa compuna o melodie pentru victimele incendiului de la Colectiv. In luna iunie, violonistul, a sustinul sapte concerte in Piata Constitutiei pentru 84.000 de romani.

Acesta a declarat ca banii obtinuti din vazarea DVD-urilor cu inregistrarile facute la concertele din Bucuresti vor fi donati in scopul sprijinirii persoanelor care au suferit in incendiu.

A fost ceva foarte frumos, dar acum totul este foarte trist. Pot doar sa va ofer muzica mea si banii. Sper ca acestea ii vor ajuta pe oameni (…) Tot ce s-a intamplat a fost groaznic. Voi putea doar sa plang alaturi de ei (victimele tragediei – n.r.). Este singura alinare pe care pot sa le-o ofer. Toate gandurile mele si muzica mea vor fi alaturi de victime. Voi compune o melodie pentru ele. violonistul Andre Rieu

La scurt timp dupa ce a vizitat locul tragediei, violonistul va pleca in Olanda.

Andre Rieu este violonist, dirijor si compozitor olandez. Rieu este cunoscut pentru infiintarea Orchestrei Johann Strauss in 1987. De asemenea este unul dintre cei mai bine vanduti muzicieni din lume. Acesta a vandut in prezent peste 40 de milioane de albume si DVD-uri in intreaga lume.

39 de persoane au murit in urma incendiului din clubul Colectiv, iar alte 100 de persoane sunt internate in spitalele din Bucuresti si din strainatete. Zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie au fost declarate de catre Guvern zile de doliu national pe teritoriul Romaniei. Este pentru prima data in ultimii 15 ani cand sunt instituite trei zile de doliu national.

About itv1newsowner