BREAKING NEWS. Bilantul victimelor Colectiv este in crestere!

BREAKING NEWS. Bilantul victimelor Colectiv este in crestere!
08/11/2015, 05:08, by , in Breaking News, Social, Top News

Numarul victimelor tragediei de la clubul Colectiv a ajuns la 45 de morti.

In timp ce era transportat catre o clinica din Elvetia, tobosarul trupei Goodbye to Gravity a intrat in stop cardiorespirator, potrivit unor surse medicale de la Spitalul de Arsi din Capitala.

Aeronava cu care era deplasat, Bogdan Enache, a fost intoarsa din drum. In tot acest timp, personalul medical l-a resuscitat timp de 70 de minute, atat in aeronava cat si in ambulanta care l-a transportat spre Spitalul de Arsi. Tanarul e decedat cand a ajuns la unitatea medicala din Capitala, conform directorului medical al Spitalului de Arsi, Cristian Nitescu.

Bogdan Enache este al treilea membru al trupei Goodbye to Gravity care si-a pierdut viata in tragicul eveniment din clubul Colectiv. Ceilalti doi colegi decedati sunt Vlad Telea si Mihai Alexandru.

Doi dintre membrii trupei care au mai ramas in viata sunt grav raniti.

Duminica au mai murit alte doua persoane la Spitalul Floreasca, iar in cursul zilei de ieri, si-au pierdut viata noua persoane, doua dintre ele aflandu-se internate intr-un spital din Olanda.

45 de persoane au murit in urma incendiului din clubul Colectiv, iar alte 100 de persoane sunt internate in spitalele din Bucuresti si din strainatete. Zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie au fost declarate de catre Guvern zile de doliu national pe teritoriul Romaniei. Este pentru prima data in ultimii 15 ani cand sunt instituite trei zile de doliu national.

Tragedia de la Colectiv, a produs o serie de proteste in randul romanilor de pretutindeni, saptamana aceasta. Mii de romani au iesit in centrul capitalei, in orase din Romania dar si in strainatate pentru victimele din Colectiv. La scurt timp dupa primul protest al romanilor din Bucuresti, la care au participat 35.000 de manifestanti, premierul Victor Ponta si-a dat demisia, fiind urmat de primarul Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone.

About itv1newsowner