Hillary Clinton incurajeaza folosirea marijuanei

Hillary Clinton incurajeaza folosirea marijuanei
08/11/2015, 05:11, by , in International

Candidata la presedintia SUA, Hillary Clinton, a vorbit intr-un discurs sustinut in Carolina de Sud despre reclasificarea marijuanei.

Hillary Clinton considera ca autoritatile federale americane ar trebui sa reclasifice marijuana din punct de vedere al restrictiei in cea de-a doua clasa. Motivul sustinut vine in ajutorul cercetarii in scopuri medicale.

”Sustin utilizarea marijuanei in scopuri medicale”, a declarat Hillary Clinton la o intalnire găzduita de Clafin University din Orangeburg.

Cred ca trebuie efectuate cat mai multe cercetari astfel incat sa cunoastem exact cum va trebui sa ajutam oamenii pentru care marijuana reprezintă modalitatea de alinare a durerilor.candidata la presedintia SUA, Hillary Clinton

Marijuana este clasificata in prima clasa a drogurilor cu restrictii, de catre Agentia Nationala Antidrog (Drug Enforcement Administration), alaturi de heroina si cocaina.

Printre altele, marijuana face parte din cea mai periculoasa grupa de droguri care duce la un potential ridicat al abuzului si dependentei.

About itv1newsowner