Medici straini vin in ajutorul victimelor Colectiv

Medici straini vin in ajutorul victimelor Colectiv
08/11/2015, 05:01, by , in Social

Mai multi medici francezi vor sosi in tara, duminica seara si luni, pentru a-i ajuta pe medicii romani in tratarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv, conform Ambasadei Frantei.

Personalul specializat din Franta, va prelua si va trata pacientii in cadrul structurilor sale specializate in tratarea chirugicala a pacientilor.

Mai multi medici francezi vor sosi in tara, duminica seara si luni, pentru a-i ajuta pe medicii romani in tratarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv, conform Ambasadei Frantei. Personalul specializat din Franta, va prelua si va trata pacientii in cadrul structurilor sale specializate in tratarea chirugicala a pacientilor. comunicat remis de Ambasada Frantei

44 de persoane au murit in urma incendiului din clubul Colectiv, iar alte 95 de persoane sunt internate in spitalele din Bucuresti si din strainatate. Zilele de 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, au fost declarate de catre Guvern, zile de doliu national pe teritoriul Romaniei. Este pentru prima data in ultimii 15 ani cand sunt instituite trei zile de doliu national.

About itv1newsowner