Doi romani morti in atentatul terorist de la Paris

Doi romani morti in atentatul terorist de la Paris
14/11/2015, 11:59, by , in Breaking News, Top News

Doi romani au murit, vineri noapte, in atacurile de la Paris, informeaza Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Un alt cetatean roman a scapat cu viata din atentatul terorist cu cateva rani usoare.

Ministerul Afacerilor Externe anunta cu profund regret ca decesul a doi cetateni romani in atacurile produse in cursul noptii trecute an capitala Frantei a fost confirmat de autoritatile franceze. MAE informeaza ca Ambasada Romaniei la Paris este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara.

Asa cum MAE a informat anterior, un cetatean roman a fost ranit usor in atacurile survenite in cursul noptii in capitala Frantei. Persoana in cauza a primit ingrijiri la un spital din Paris si, in cursul diminetii, a fost externata.

Totodată, MAE reitereaza ca cetateanul roman Andrei Marian Mihai nu a fost ranit în atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE ca informatiile aparute pe contul sau de Facebook au fost postate de alte persoane si nu sunt veridice.

Pana la aceasta oră, la nivelul Ministerului de Externe nu exista alte semnalari de cazuri de cetateni romani care ar fi putut fi raniti sau decedati in atacurile de la Paris. MAE mentine permanent legatura cu autoritatile franceze competente.

About itv1newsowner