Anonymous ataca ISIS!

Anonymous ataca ISIS!
18/11/2015, 09:00, by , in Breaking News

Grupul de hackeri Anonymous au atacat mii de conturi de socializare ale mai multor suspecti din organizatia terorista ISIS.

Peste 5.000 de conturi ale retelei Twitter au fost sparte de catre Anonymous. Potrivit purtatorului de cuvant, Alex Paucher, hackerii nu se vor opri pana aici. Acestia vor continua sa blocheze activitatea teroristilor pe internet, Paucher asigurand ca serviciile oferite de Anonymous ”depasesc posibilitatile guvernului oricarei tari”.

”Operatiunea ISIS”, denumita de hackerii de la Anonymous, s-a ocupat in decursul acestor zile de publicarea mai multor date personale ale jihadistilor si au distrus mai multe site-uri asociate cu ISIS.

Luni, hackerii Anonymous au publicat un clip video, in care declarau razboi Statului Islamic.

Activisti Anonymous din toata lumea va vor vana. Da, pe voi, parazitii care ucid victime nevinovate, va vom vana la fel cum am facut cu cei care au comandat atacurile de la Charlie Hebdo. Asa ca pregatiti-va pentru o reactie masiva din partea Anonymous. Fiti constienti de faptul ca nu vom renunta niciodata. Vom lansa cea mai mare actiune impotriva voastra, asteptati-va la foarte multe atacuri cibernetice. Razboiul a fost declarat. Pregatiti-va! Si tineti minte, poporul francez este mai puternic decat voi si va iesi din aceasta atrocitate si mai puternic.Anonymous

About itv1newsowner