Daciana Sarbu se afla la Bruxelles. Marturii cutremuratoare!

Daciana Sarbu se afla la Bruxelles. Marturii cutremuratoare!
22/03/2016, 08:12, by , in Politics

Daciana Sarbu, sotia fostului premier se afla in inima Bruxelles-ului.

In urma cu o seara, aceasta sosise in capitala Belgiei, impreuna cu mai multi europarlamentari romani. Zborul a decurs fara incidente, sotia lui Victor Ponta, zburand cu un avion al companiei Tarom.

Nimic nu ar fi prevestit nenorocirea din aceasta dimineata, care a avut loc la Zaventem, aeroport foarte bine cunoscut si frecventat de toti europarlamentarii romani.

Aceasta a facut o declaratie, pentru un site de stiri, in care povesteste cum este intreaga atmosfera de dupa exploziile care au zguduit o Europa intreaga. Europarlamentarul nu a incercat sa ascunda faptul ca ii este frica si sta cu teama la gandul ca va trebui sa calatoareasca cu avionul.

Norocul nostru ca am venit aseara. Nu stiu cum o sa ne intoarcem, traim intr-o teroare. Ne este frica sa mai urcam in avion. Strazile sunt pline de armata si politie. Ne este frica la fiecare zbor. Nu este o situatie specifica doar pentru noi, cei care calatorim saptamanal la Bruxelles, este o situatie generala in Europa. Este un pericol pentru noi toti.europarlamentarul, Daciana Sarbu

Azi dimineata, capitala Belgiei, a fost tinta unor atacuri teroriste, nerevendicate deocamdata.

34 de persoane si-au pierdut viata iar alte 187 sunt ranite dupa ce doua explozii pe aeroportul Zaventem si o explozie intr-o statie de metrou Maelbeek au avut loc.

Mai multe detalii aflati aici.

About itv1newsowner