Barbat jefuit in zona Bucur-Obor

Barbat jefuit in zona Bucur-Obor
25/03/2016, 06:42, by , in Social

Atentie mare la bunurile personale, daca va hotarati sa faceti o plimbare prin cartierul Bucur Obor.

In urma cu o zi, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB) au prins in flagrant o femeie, dupa ce a sustras un portofel din geaca unui barbat.

Totul s-a intamplat in jurul orei 13:00, cand o suspecta in varsta de 41 de ani a atras atentia politistilor prin comportamentul afisat. Incidentul s-a petrecut deasupra pasajului pietonal Bucur Obor.

Imediat dupa constatarea infractiunii, fortele de politie au actionat, reusind sa o prinda pe femeie si sa o conduca la sediul politiei. Portofelul a fost inapoiat barbatului de 84 de ani.

MAI JOS AVETI COMUNICATUL INTEGRAL

In ziua de joi, 24 martie a.c., politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au identificat si prins in flagrant o femeie in varsta de 41 de ani, imediat dupa ce a sustras un portofel din buzunarul gecii unui barbat.

In jurul orei 13.00, politistii Brigazii de Politie pentru Transportul Public, actionand pentru prevenirea si combaterea furturilor din buzunare, genti si posete, in statiile si in mijloacele de transport in comun, au observat o femeie care, prin comportamentul afisat le-a atras atentia.

Astfel, aceasta a fost observata cum, in timp ce se afla deasupra pasajului pietonal Bucur Obor, a sustras un portofel din buzunarul unui barbat in varsta de 84 de ani.

Imediat dupa constatarea comiterii infractiunii, s-a actionat, reusindu-se prinderea banuitei si conducerea acesteia la sediul politiei pentru verificari. Datorita interventiei prompte, prejudiciul produs a fost recuperat in totalitate, bunul in cauza fiind predat persoanei in drept. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, cu cea in cauza sub control judiciar.

Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

About itv1newsowner