Tim Storms, omul cu cea mai joasa voce din lume!

Tim Storms, omul cu cea mai joasa voce din lume!
02/09/2016, 08:04, by , in Entertainment, Top News

Tim Storms este barbatul cu cea mai profunda voce din lume. Poate atinge notele atat de jos incat pot fi auzite numai de animale.

Talentul lui a fost descoperit in copilarie, dupa ce a cantat intr-o tabara crestina. Cu timpul vocea acestuia a devenit din ce in ce mai grava.

Tim a aparut pentru prima oara in Cartea Recordurilor in ianuarie 2002, pentru cea mai joasa voce si cea mai bogata gama vocala produsa de un om vreodata. Dupa zece ani si-a batut propriile recorduri, reusind sa atinga cea mai joasa nota 0.189 Hz si sa ajunga la perfomanta de a canta zece octave.

Dupa ce a absolvit liceul, Storms si-a inceput cariera muzicala in Oklahoma. Acesta s-a axat mai mult pe muzica crestina, aparand in numeroase coruri precum Freedom, Vocal Union, AVB, Acappella si Rescue. Pe langa turneele din America, Tim a mai cantat in Franta, Elvetia, Jamaica si Fiji, acesta facandu-se cunoscut peste tot in lume. Doua dintre piesele pe care le canta alaturi de cor se numesc ”De Profundis” si ”The Twelve Brigands”.

About itv1newsowner