Plenul senatului va vota cererea de urmarire penala in cazul Oprea

Plenul senatului va vota cererea de urmarire penala in cazul Oprea
05/09/2016, 04:59, by , in Justice, Top News

A luat act Biroul Permanent de scrisoarea pe care Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie ne-a adresat-o prin care a solicitat ca in dosarul 905/P/2015 sa formulam o cerere de efectuare a urmaririi penale fata de domnul senator Gabriel Oprea, fost prim-viceprim-ministru al Guvernului si decizia care s-a luat a fost repartizarea dosarului respectiv la Comisia juridica. Un termen de cinci zile pentru prima evaluare, iar lunea viitoare reluam discutia sa vedem cand, probabil tot in cateva zile sa fie prezentat si raportul pentru acest dosar.vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru (PSD)

Cererea DNA de urmarire penala pe numele senatorului Gabriel Oprea va ajunge la comisia juridica a Senatului in data de 19 septembrie.

18 volume vor fi deschise la ora 16:00, acestea documentand acuzatia de ucidere din culpa. Gabriel Oprea are la dispozitie o saptamana pentru a studia dosarul.

Documentul in cauza se refera la presupusul abuz in serviciu a lui Gabriel Oprea care a dus indirect la accidentul mortal suferit de politistul Bogdan Gina in octombrie 2015.

About itv1newsowner