Barack Obama se ia la intrecere cu Donald Trump in reprosuri

Barack Obama se ia la intrecere cu Donald Trump in reprosuri
08/09/2016, 03:24, by , in International, Top News

Presedintele american, Barack Obama a raspuns joi unor declaratii facute de Donald Trump la adresa acestuia.

Potrivit Reuters, in cadrul unei televiziuni in direct, Trump a declarat ca Vladimir Putin este un lider mai bun decat presedintele american Barack Obama.

La scurt timp dupa afirmatia candidatului la presedintie, nu a lipsit nici raspunsul lui Obama.

Lumea incepe sa creada ca astfel de comportament – care in vremuri normale este considerat complet inacceptabil si scandalos – a devenit acum unul normal. Lumea incepe sa se gandeasca la faptul ca ar trebui sa il incadram la o anumita categorie.

Insa ce pot sa va spun, in urma interactiunilor pe care le-am avut in ultimele 8 sau 9 zile cu liderii straini, este ca avem de-a face cu o treaba cat se poate de serioasa. Trebuie sa stii despre ce vorbesti, cand faci asta si trebuie sa ai temele facute. Cand vorbesti, trebuie sa reflecti asupra politicilor pe care le poti implementa.presedintele Americii, Barack Obama

In urma cu o luna Barack Obama a spus despre Trump ca este necalificat pe a-l inlocui in functia de sef de stat, ”si, de cate ori vorbeste, acest lucru se confirma”.

Donald Trump nu s-a ferit in a-si arata admiratia pentru presedintele rus, Vladimir Putin. Acesta a declarat ca are un mare respect pentru rusi, iar relatia pe care o va avea cu Putin va fi una minunata, in special ca atat Moscova cat si Washingtonul isi doresc sa distruga Statul Islamic.

In urma cu cateva saptamani Donald Trump l-a numit pe Barack Obama ”fondator ISIS”, atragand in urma sa numai critici dure.

About itv1newsowner