Cristi Boureanu retinut in trafic dupa ce si-a batut fiica

Cristi Boureanu retinut in trafic dupa ce si-a batut fiica
12/09/2016, 07:11, by , in Justice, Top News

”Ma ia acasa si ma bate! Ma bate, ma rupe in bataie”, au fost cuvintele de disperare ale Ioanei, fata fostului politician Boureanu. 

 

In jurul orei 13:00, mai multe echipaje de politie au ajuns in apropierea Parcului Herastrau, la scurt timp dupa ce a fost formulat un apel la 112 in care a fost sesizat faptul ca un barbat incerca sa forteze o fata sa intre in autoturismul acestuia. La fata locului politistii au constatat ca cele doua persoane erau tata si fiica, iar parintele nu era oricine, ci fostul politician Boureanu.

Potrivit unui comunicat al Politiei, conflictul ar fi pornit din cauza minorei de numai 15 ani, care ar fi plecat de la domiciliu. Boureanu nu ar fi facut nicio plangere la politie legata de plecarea fiicei. Cei doi au fost condusi la sectia de politie.

Protectia Copilului a fost sesizata de catre Politie la scurt timp dupa incident.

Tanara, a fost surprinsa in mai multe imagini in timp ce se afla in masina tatatului si striga disperata: ”Ma ia acasa si ma bate! M-a luat de par, de picioare. M-a luat de par in mijlocul strazii.”

ioana_boureanu

Cu privire la imaginile difuzate in mass media facem urmatoarea precizare: in jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 in care se sesiza faptul ca un barbat incerca sa urce, fara acordul ei, o tanara intr un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie care au constatat faptul ca cele doua persoane sunt tata si fiica si conflictul ar fi fost declansat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la sectia de politie pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept.
A fost sesizata DGASPC sector 1 pentru masuri de competenta. Barbatul nu a depus anterior vreo plangere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.
De asemenea, politia s-a autosesizat sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale, cercetari ce se vor desfasura sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1.comunicat al Politiei Capitalei

Potrivit unor surse, mama fetei, Irina Boureanu ar fi declarat ca nu este prima oara cand Ioana este batuta de Boureanu. De asemenea, politistii ar fi observat ca fata avea un smoc de par smuls din cap.

In urma cu 12 ani, Ioana Boureanu, a ramas in custodia tatalui dupa divortul parintilor.

laura_dinca_cristian_boureanu

Boureanu este cunoscut pentru relatiile cu fotomodele mult mai tinere decat el. In prezent este intr-o relatie cu Laura Dinca, o fata mai tanara cu 25 de ani decat fostul politician.

About itv1newsowner