Irina Boureanu: Nu este prima data cand mergem la Protectia Copilului

Irina Boureanu: Nu este prima data cand mergem la Protectia Copilului
13/09/2016, 07:28, by , in Justice, Top News

Cristian Boureanu este cercetat penal, dupa ce fata acestuia s-a plans de rele tratamente din partea tatalui.

Marti, reprezentantii Protectiei Copilului au incercat sa stea de vorba cu fata fostului politician, Ioana Boureanu, insa aceasta nu a putut fi gasita. Desi fata se afla in custodia tatalui, dupa scandalul de luni, Ioana a dormit la mama ei, Irina Boureanu.

Dupa opt ore petrecute la sectia doi de politie din Capitala, tanara in varsta de 15 ani, a povestit pentru presa ca in momentul in care tatal ei a vrut sa o bage cu forta in masina, acesta ar fi tras-o de par.

Ioana a declarat ca nu este prima oara cand este batuta, acest lucru se intampla frecvent in trecut. Intrebata de reporteri daca mai vrea sa locuiasca alaturi de Cristian Boureanu, fiica acestuia si-a exprimat dorinta de a sta la mama ei, in Bucuresti.

CITESTE Cristi Boureanu retinut in trafic dupa ce SI-A BATUT FIICA

Ioana a fugit sambata de la mare spunandu-mi ca are o masa cu mama ei, mama ei nu a dorit sa vina sa o ia, desi m-am oferit sa-i platesc benzina. Am aflat de pe retelele de socializare, unde ulterior am aflat ca nu exista masa cu mama ei. Am aflat ca a fost la Color Run si a baut.Cristian Boureanu

Fostul politician si-ar fi gasit fiica cu ajutorul unor prieteni, insa in momentul in care a vrut sa o duca acasa, lucrurile au degenerat. Jandarmii, care pazeau o ambasada din nordul Capitalei, au vazut incidentul si au hotarat sa sune la 112.

Ioana nu a fugit de acasa, a plecat de acasa pentru ca a fost mintita, pacalita si nu a fost lasata sa vina la mine. Ea a plecat de acolo cu acordul meu. El a stiut foarte bine ca a plecat la mine, l-am sunat sa il anunt. Ioana a fost exmatriculata, dar din cauza ca tatal a facut scandaluri la scoala si a amenintat copiii. Nu este prima data cand o bate sau cand mergem sa depunem plangere la Protectia Copilului.

Ieri dupa-amiaza a dat in ea. Domnul Boureanu este un om foarte violent. Ioana a fost batuta de cand era mica, de cand avea doi ani mama fetei, Irina Boureanu

About itv1newsowner