Mai stii cum arata Serban Huidu la inceputul carierei?

Mai stii cum arata Serban Huidu la inceputul carierei?
15/09/2016, 12:11, by , in Showbiz, Top News

Cati dintre voi isi mai aduc aminte de Serban Huidu pe vremea cand avea 24 de ani si prezenta Cronica Carcotasilor?

Au trecut 16 ani de cand Cronica Carcotasilor aparea la televizor, pe atunci prezentator fiind numai Huidu, la un an dupa avand sa apara si Mihai Gainusa.

Putini stiu ca aceasta emisiune a fost difuzata prima data la radio in 1997, sub formatul unui pamflet adresat politicienilor. La inceput s-a numit Cronica Carcotasului pentru ca programul era prezentat de o singura persoana, Serban Huidu.

In 2000, dupa trei ani de «Cronica» la radio, Cristian Burci cauta pe cineva sa ii faca o emisiune de opinie. Atunci soferul lui i-a spuns: «Sefu’, da’ e unul bun la radio». Ne-am vazut si m-a aruncat in apa total nepregatit. Am invatat din mers totul si m-a ars ca o flacara. Serban Huidu

In perioada 2005-2013, Serban Huidu castiga 53.000 de euro pe luna de pe urma emisiunii, astfel incat acesta ajunsese sa aiba un profit de 5,8 milioane de euro.

In urma cu sase ani, prezentatorul a supravietuit unui accident la schi, in Austria. Acesta a fost internat in Spitalului Universitar din Innsbruck cu hemoragie craniana.

La scurt timp dupa acest episod trist, in 2011, Huidu a provocat un accident rutier pe DN1, in zona localitatii Timisu de Sus, judetul Brasov. Trei oameni si-au pierdut viata, dupa ce masina de teren la volanul careia se afla prezentatorul a intrat pe contrasens si s-a ciocnit de un autoturism Dacia Logan.

In prezent, Serban Huidu prezinta Cronica Carcotasilor in fiecare miercuri alaturi de Ioana Petric (fosta bebelusa) si Codrut Keghes (Dezbracatu’).

About itv1newsowner