Incendiu in Capitala: 200 de elevi au fost evacuati

Incendiu in Capitala: 200 de elevi au fost evacuati
16/09/2016, 03:29, by , in Social, Top News

Aproximativ 200 de elevi si profesori au fost evacuati de urgenta din scoala gimnaziala Tudor Arghezi dupa ce un imobil vechi, aflat in apropierea instutiei de invatamant, a luat foc.

Conform reprezentantilor ISU, incendiul care a avut loc in Sectorul 2 al Capitalei, pe strada Scoalei, s-ar fi extins pe o suprafata de 200 de metri. La fata locului au fost trimise sapte autospeciale.

Imobilul care a luat foc pare sa fi fost Casa Nenitescu, o cladire cu o vechime de peste 100 de ani, trecuta pe lista cladirilor de patrimoniu.

In 2013, casa s-a aflat in proprietatea unei firme spaniole, care a scos-o la vanzare. Potrivit vecinilor, noul proprietar incepuse renovarea locuintei care se degradase cu trecerea anilor.

incendiu_bucuresti_sector2_strada_scoalei_scoala_tudor_arghezi

Flacarile care au cuprins acoperisul au alarmat intreg cartierul.  Elevii scolii Tudor Arghezi au fost nevoiti sa evacueze cladirea in care invatau, pentru a nu inhala fumul degajat in zona.

Din cauza ca imobilul este lipit de celelalte cladiri vecine, pompierii au avut grija ca focul sa fie izolat pe toate laturile casei astfel incat sa fie evitata extinderea flacarilor.

Pana in acest moment nu au fost identificate victime.

 

About itv1newsowner