Zeci de surprize pentru bucuresteni de Zilele Bucurestiului!

Zeci de surprize pentru bucuresteni de Zilele Bucurestiului!
16/09/2016, 04:30, by , in Entertainment, Events, Top News

In perioada 16-18 septembrie, bucurestenii sunt invitati la sarbatorirea celor 557 de ani de atestare istorica a Bucurestiului.

Timp de trei zile, locuitorii capitalei vor avea la dispozitie un program special pregatit de Primaria Capitalei. Piata Constitutiei, parcurile Cismigiu si Herastrau vor fi locurile in care se vor  organiza concerte, expozitii, ateliere, spectacole de teatru, parade si plimbari cu trasuri.

Nume precum: Andra, Stefan Banică Jr, Zdob si Zdub, Holograf, Vunk, Bere Gratis, Sore, Loredana, Ruby, Connect-R, Gabriel Cotabita, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyic, Proconsul, Phoenix sau Lidia Buble vor concerta in Piata Constitutiei, pe 17 septembrie incepand cu ora 17:00.

In Parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle, va fi organizat evenimentul ”Povesti de Bucuresti”, precum si parada costumelor de epoca, plimbari cu trasuri, teatru pentru copii, muzica de promenada, echilibristica pe monocilclu, targ cu produse hand-made. Pe scena amplasata in parcul Herastrau vor avea loc spectacole ale minoritatilor, comunitatilor nationale si spectacole de folclor romanesc.

In Cismigiu, va fi organizat evenimentul  ”Kids City 2016” – ”Aventuri in lumea Circului”. Copiii vor invata sa faca jonglerii sau sa isi tina echilibrul  la ”Scoala de Circ”.

Imi doresc ca locuitorii acestui oras sa se bucure de activitatile culturale pe care le-am pregatit pentru aceasta perioada si ii asigur ca sunt si voi ramane un sustinator al proiectelor culturale care fac din Bucuresti o adevarata Capitala Europeana.primarul general, Gabriela Firea

About itv1newsowner