EA este romanca care va participa la Miss Grand International

EA este romanca care va participa la Miss Grand International
19/09/2016, 09:46, by , in Entertainment, Fashion&Design, Top News

Ioana Mihalache, frumoasa romanca desemnata Miss Grand International Romania, va reprezenta tara noastra in cadrul competitiei Miss Grand International 2016, concurs care va fi sustinut in Las Vegas.

Constanteanca va pleca pentru o luna intreaga, pe plaiurile americane, in perioada 6-26 octombrie la unul dintre cele mai mari concursuri de frumusete.

Romanca in varsta de 25 de ani se va lupta pentru titlul cel mare alaturi de alte 90 de concurente.

ioana_mihalache_miss_grand_international_2016

Onoarea de a reprezenta Romania in competitia internationala de frumusete Miss Grand International, o competitie de prestigiu organizata in acest an in Statele Unite ale Americii, va face ca aceasta experienta sa fie cu adevarat una de neuitat pentru mine, fara indoiala una dintre cele mai frumoase experiente din viata mea.

Dupa ce am reprezentat Romania in 2013 in cadrul competitiei internationale Miss Earth din Filipine, participarea din acest an va fi o provocare pentru mine, avand sansa de a-mi testa experienta acumulata in 2013 dar si de a invata lucruri noi si de a acumula o experienta extrem de valoroasa. Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovand Romania si turismul Romaniei cat si mesajul competitiei „Stop the War” in Las Vegas, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul din Statele Unite ale Americii.

Absolventa a Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, Ioana Mihalache se mandreste cu dimensiunile sale: 88-61-91 si cu inaltimea de 1.82 m.

Frumusetea nu este singurul atu al romancei, aceasta vorbeste trei limbi: engleza, spaniola si italiana.

Nu este prima experienta pentru Ioana la un concurs international de frumusete. In 2013, constanteanca a participat la Miss Earth, concurs organizat in Filipine.

Evolutia Ioanei, poate fi urmarita pe pagina oficiala de Facebook „Miss Grand International Romania”, locul in care va putea fi votata.

About itv1newsowner