Nicusor Dan: ”Oprea este creatia mafiei PSD”

Nicusor Dan: ”Oprea este creatia mafiei PSD”
19/09/2016, 08:44, by , in Politics, Top News

La scurt timp dupa ce Senatul l-a salvat pe Gabriel Oprea, de la urmarirea penala pentru ucidere din culpa, Nicusor Dan (liderul USR), a postat pe unul dintre conturile de socializare un mesaj in care afirma ca ”Domnul Oprea este creatia mafiei PSD din Ilfov.” 

nicusor_dan_declaratie_gabriel_oprea

Senatul a decis ca fostul vicepremier, Gabriel Oprea, sa nu fie urmarit penal pentru ucidere din culpa, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.

In privinta deciziei luata de Senat, 73 de voturi au fost ”impotriva” urmarii penale, in timp ce 45 de voturi au fost ”pentru”, iar 6 voturi au fost anulate.

Hotararea Senatului a fost trimisa luni seara catre Parchetul de langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Gabriel Oprea se considera nevinovat, acesta sustinand ca se afla pe bancheta din spate a automobilului, in momentul producerii tragediei. Tot el sustine ca inaintea accidentului, Bogdan Gigina, a fost avertizat in privinta lucrarilor.

Este foarte ciudat fiindca in acea zi, din cate stiu, a trecut de patru ori pe langa aceasta groapa. Inainte sa ajunga echipajul de politie si motociclistul au fost avertizati prin radio, li s-a spus si au confirmat. De altfel poate nu e lipsit de atentie, cel de pe masina de politie era nasul tanarului politist si, din ce stiu, chiar i-a spus . Daca era un profesionist… Gabriel Oprea

About itv1newsowner