Angelina Jolie pune capat relatiei cu Brad Pitt!

Angelina Jolie pune capat relatiei cu Brad Pitt!
20/09/2016, 06:24, by , in Showbiz, Top News

Cel mai popular cuplu din lume, Brangelina, s-a destramat dupa o relatie de mai bine de 12 ani.

Brad Pitt poate sa ii spuna “adio” Angelinei Jolie, dupa ce aceasta a depus actele de divort, luni. “Diferente ireconciliabile” ar fi scris actrita in documente, la motivul divortului.

Potrivit surselor apropiate, comportamentul pe care Brad Pitt il avea fata de copii era inadecvat. Acesta nu este singurul motiv, se pare ca actorul era dependent de droguri.

Violenta fizica nu ar fi existat in caminul Brangelina, insa Brad Pitt impunea reguli stricte in privinta cresterii si educarii copiilor. Conform People acesta ar fi avut doar cateva izbucniri de manie.

Spre deosebire de Brad Pitt care in momente tensionate, tipa la copii, sotia lua avea un comportament mult mai relaxat. Angelina Jolie doreste custodia celor sase copii, in acelasi timp dandu-i dreptul legal lui Brad Pitt de a-i vizita pe copii. Aceasta nu a cerut pensie alimentara din partea tatalui.

Actrita nu ar mai fi putut indura sa il vada pe Brad Pitt fumand marijuana si consumand alcool, scrie TMZ. Frica de a-l vedea pe sotul ei agresiv cu copiii, din cauza comportamentului impulsiv au facut-o pe Angelina sa depuna actele pentru divort.

Laura Wasser, avocata care l-a reprezentat pe Johhny Depp in procesul de divort cu Amber Heard, o va reprezenta si pe Jolie in instanta.

Brad Pitt si Angelina Jolie au o relatie impreuna din anul 2005. Cei doi s-au intalnit pe platourile de filmare ale peliculei “Mr. & Mrs. Smith” si au impreuna sase copii, trei adoptati si trei biologici.

 

 

About itv1newsowner