Mii de romani in fata Parlamentului din cauza lui Oprea!

Mii de romani in fata Parlamentului din cauza lui Oprea!
22/09/2016, 09:25, by , in Social, Top News

Aproximativ 2000 de oameni s-au adunat in fata Parlamentului Romaniei si au scandat impotriva senatorilor, care l-au salvat pe Gabriel Oprea de la urmarire penala.

In strada au fost mobilizati 100 de jandarmi.

Mesaje precum: ”Parlamentari voi sunteti gunoiul Romaniei”, ”Cancerul care distruge tara””Nimeni nu este mai presus de lege”, ”Mandatati sa reprezentati nu sa abuzati” sau ”Sobolanii care fug de justitie” au fost afisate de protestatarii indignati.

Cateva dintre personalitatile publice, precum jurnalistul Lucian Mandruta, cantaretul Virgil Iantu sau tatal lui Bogdan Gigina, au fost prezente la protest.

lucian_mandruta_fb

Protestul ”Oprea, esti cercetat, trebuie sa fii judecat!” a fost anuntat si pe contul de socializare Facebook, 10.000 de persoane fiind interesate, iar alte 5.200 acceptand invitatia de a lua parte la eveniment, insa in realitate au fost numai 2000 de romani prezenti.

Luni seara Senatul a spus NU cererii DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea, acesta fiind salvat.  73 de senatori au decis ca fostul vicepremier sa nu fie urmarit penal pentru ucidere din culpa, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.

 

About itv1newsowner