Trump o invita pe AMANTA lui Bill Clinton la dezbaterea cu Hillary!

Trump o invita pe AMANTA lui Bill Clinton la dezbaterea cu Hillary!
26/09/2016, 07:41, by , in International

La dezbaterea dintre Donald Trump si Hillary Clinton, care va avea loc luni seara, candidatul republican a anuntat ca o va invita pe fosta amanta a lui Bill Clinton. 

Fosta amanta a sotului candidatei Hillary Clinton, Gennifer Flowers este dispusa sa ia parte la dezbatere.

Sefa de campanie a lui Trump, Kellyane Conway, a anuntat ca femeia nu a fost invitata ”in mod oficial”, astfel incat nu a putu fi confirmata prezenta acesteia.

Faptul ca Donald Trump isi petrece orele inaintea dezbaterii cu astfel de lucruri arata ce fel de lider va fi, un presedinte de gradinita.seful campaniei al candidatei Hillary Clinton, Robby Mook

Amenintarea lui Trump nu vine orisicum, ci dupa ce a aflat ca omul de afaceri Mark Cuban, proprietarul echipei de baschet, Dallas Mavercks, a fost invitat sa asiste de partea lui Clinton la dezbatere. Cuban este cunoscut pentru critica dura pe care o face la adresa candidatului republican.

Dezbaterea dintre cei doi poate fi urmarita LIVE aici

Prima dezbatere dintre cei doi candidati la presedintie, Trump si Clinton va avea loc luni seara la universitatea Hofsra, din New York. Aceasta este prima intalnire dintr-un total de trei si va dura 90 de minute. Romania poate vedea dezbaterea marti dimineata, incepand cu ora 4, ora locala in America fiind 21:00.

La sfarsitul anilor ’70, Gennifer Flowers ar fi avut relatii extraconjugale cu Bill Clinton. Aventura a fost pe punctul de a-i distruge sansele de a deveni presedinte in 1992. La acea data barbatul a negat orice suspiciune cu privire la presupusa relatie, abia mai tarziu avand curajul de a recunoaste ca Gennifer Flowers a fost singura femeie cu care a inselat-o pe Hillary Clinton.

Amanta sustine ca cei doi au avut o relatie secreta timp de 12 ani.

Bill Clinton are o casnicie de 41 de ani cu candidata la presedintie Hillary Clinton. Fostul presedinte este cunoscut pentru scandalurile relatiilor extraconjugale, cel cu Flower nefiind singurul. Acesta a mai intretinut relatii in afara casniciei si cu secretara lui, Monica Lewinsky.

About itv1newsowner