Demi Lovato deranjata din cauza unui roman

Demi Lovato deranjata din cauza unui roman
05/10/2016, 08:02, by , in Showbiz, Top News

Starul american, Demi Lovato, a facut un comentariu critic la adresa lui Vladimir Serbanescu, un artist roman care a realizat un desen in care aceasta era infatisata intr-o sirena.

In urma cu cateva luni, romanul in varsta de numai 17 ani, a postat pe contul de instagram un desen in creion, foarte bine realizat in care Demi Lovato era infatisata precum o sirena pe uscat. Postarea s-a bucurat de popularitatea fanilor si in scurt timp a strans mii de like-uri.

Cu toate acestea, tanara vedeta, s-a aratat dezamagita de portret, intrucat nu vede nicio asemanare intre corpul desenat si realitate.

Se presupune ca asa ar trebui sa arate sanii mei? Este un desen superb, dar acesta nu este corpul meu.Demi Lovato

demi_lovato_desen_roman_vladimir_serbanescu

Dupa replica vedetei, Vladimir a oferit o explicatie pentru care a ales s-o deseneze astfel, in final declarand ca desi era mandru de portretul lui Demi Lovato, acum nu mai este.

Daca iti desenez talia mai subtire si sanii mai mari pentru a accentua faptul ca te-am desenat precum o sirena, o creatura mitologica, nu inseamna ca eu cred ca tu ar trebui sa arati asa sau ca toate fetele ar trebui sa arate asa. Asa imi imaginez eu sirenele. Am muncit mult la acest desen si eram mandru de el, dar acum nu mai sunt.Vladimir Serbanescu

Imediat dupa reactia vedetei, au aparut si replicile de pe retelele de socializare. In semn de protest la reactia vedetei, un utilizator Twitter a photoshopat desenul, astfel incat vedeta sa arate mai corpolenta.

demi_lovato_desen_roman_vladimir_serbanescu_twitter

In urma cu o zi, Demi Lovato a anutat pe Twitter ca se va retrage pentru un timp din cariera muzicala, aceasta mentionand ca nu se simte facuta pentru aceasta industrie si pentru media, urmand a se dedica mai multor proiectelor umanitare.

In trecut Demi Lovato a intampinat mai multe probleme care tin de abuzul de droguri, tulburari de alimentatie, bulimie sau depresie.

 

About itv1newsowner