Mike Tyson a luat cina cu ”Nasty”

Mike Tyson a luat cina cu ”Nasty”
06/10/2016, 03:31, by , in Sport, Top News

Miercuri dimineata, Mike Tyson a aterizat in Romania, fiind escortat de catre Valentin Bordianu, unul dintre cei mai noi luptatori semnati de Superkombat.

Prima vizita oficiala a fostului pugilist american a avut loc la Palatul Parlamentului. Insotit de numeroase forte de ordine, Tyson nu a putut vizita sala de plen a Senatului, aceasta fiind incuiata cu aproximativ 15 minute inainte de sosirea lui.

Desi in urma unei declaratii facute de secretarul liberal al Senatului, Ben-Oni Ardelean, se pare ca Mike Tyson era asteptat sa participe ca invitat la sedinta de plen, insa presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu nu a fost de acord cu vizita fostului pugilist.  Motivul in spatele caruia a stat refuzul lui Tariceanu tine de comportamentul pe care Mike Tyson l-a avut in viata privata, presedintele Senatului declarand ca ii admira pe sportivi, dar ii prefera pe cei care au avut un comportament ireprosabil.

Tyson s-a aratat impresionat de cladirea Casei Poporului. Intrebat care este parerea lui in legatura cu politica acesta a declarat ca ”politica este neplacuta” si numai invingatorul conteaza.

Alaturi de Mike Tyson, la vizita Senatului Romaniei, a participat si fostul tenismen Ilie Nastase, ocazie cu care si-a facut o poza cu vedeta americana.

Nasty! Nasty! Nasty! Te cunosc!”, a spus fostul pugilist.

Amuzat Nastase i-a raspuns: ”Nu mai sunt asa Nasty.

Dupa ce au vorbit cateva minute, Tyson l-a invitat pe acesta la cina. Cei doi s-au vazut la o petrecere privata din nordul Capitalei alaturi de mai multi invitati din lumea sportului.

In aceasta seara, Mike Tyson va fi prezent la Academia Superkombat din Bucuresti, proiectul promotorului Eduard Irimia. Fostul pugilist va sustine un antrenament privat la care publicul nu are acces.

Mike Tyson a venit in Romania pentru a-si lansa noua bautura energizanta.

About itv1newsowner