Politician in stare critica dupa o bataie cu un coleg

Politician in stare critica dupa o bataie cu un coleg
06/10/2016, 03:09, by , in International, Top News

Steven Woolfe, un eurodeputat britanic se afla in stare critica, dupa ce acesta s-a batut cu un coleg la o reuniune care a avut loc la sediul Parlamentului European din Strasbourg.

La finalul sedintei, a avut loc o altercatie intre doi eurodeputati ai Partidului Independentei Marii Britanii (UKIP).  Steven Woolfe a fost lovit cu pumnul de catre colegul acestuia, dupa care la scurt timp s-a prabusit, relateaza The Telegraph.

Se pare ca politicianul care l-a lovit pe Steven Woolfe este Mike Hookem, potrivit Business Insider.

 UPDATE  

Eurodeputatul UKIP, si-a revenit dupa intamplarea neplacuta din Parlamentul European si se simte bine, a transmis acesta de la spitalul la care este internat.

Tomografia a aratat ca nu exista niciun cheag la nivelul creierului. In acest moment, ma simt mai bine, mai fericit si mai zambitor ca niciodata.Steven Woolfie

steve-woolfe-batut-pumn-pe

steven-woolfe-batut-la-pe

In prezent, Steven Woolfe se afla in stare critica, fiind internat la un spital din Strasbourg la sectia de terapie intensiva. Potrivit unor surse, eurodeputatul ar avea hemoragie cerebrala.

La aceasta reuniune au mai participat liderul interimar al UKIP- Nigel Farage si alti membrii al grupului parlamentar al formatiunii din PE.

 

About itv1newsowner