572 de persoane ucise de uraganul Matthew din Haiti

572 de persoane ucise de uraganul Matthew din Haiti
07/10/2016, 03:20, by , in International, Top News

572 de persoane si-au pierdut viata  in timpul uraganului Matthew, in Haiti, relateaza Reuters.

 UPDATE  

Acesta este cel mai puternic uragan din ultimii 118 ani, potrivit presedintelui american Barack Obama care a declarat stare de urgenta in statele Florida si Carolina de Sud.

CELE MAI NOI IMAGINI DIN FLORIDA


Nu mai este timp. Este clar ca va veni direct spre noi, direct pe coasta noastra si vom avea vant din categoria unui uragan major. Nu exista nicio scuza. Trebuie sa pelcati din calei lui.

Ramane un uragan major si cand se apropie de coata. E ingrozitor.Guvernatorul statului Florida

2 milioane de oameni din Florida, Georgia si cele doua state Carolina, au primit ordine de evacuare de la autoritatile americane. Uraganul Matthew urmeaza sa atinga tarmul cu o putere infricosatoare, de categoria patru, potrivit meteorologilor.

Este de asteptat ca Matthew sa aduca rafale de vant de peste 220 de kilometri pe ore. De asemenea, vor fi inundatii si intreruperi masive de curent electric, anunta expertii.

IMAGINI DIN HAITI, DUPA URAGANUL MATTHEW

matthew_uragan_haiti

Numarul victimelor este in crestere, bilantul facut fiind unul provizoriu. Din cauza pagubelor provocate de furtuna, informatiile ajung cu greu la autoritati.

matthew_uragan_haiti_inundatii

 

Datele cu privire la numarul victimelor este diferit de la fiecare agentie guvernamentala sau organizatie care se ocupa de aceasta calamitate.

Agentia centrala a protectiei civile din Haiti a comunicat un numar de 271 de vieti pierdute in urma furtunii, 61.500 de persoane aflandu-se in acest moment in adaposturi.

 


Stire in curs de actualizare

 

About itv1newsowner