Pandele si Toba plagiatori cu acte in regula!

Pandele si Toba plagiatori cu acte in regula!
07/10/2016, 04:53, by , in Social, Top News

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele si fostul ministru Petre Toba au lucrarile de doctorat plagiate, potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS), Mirabela Amarandei. 

Comisia de experti care a analizat sesizarile referitoarea la lucrarile lui Florin Pandele si Petre Toba a inaintat un raport Consiliului General al CNATDCU, un raport de analiza. Comisia de experti concluzioneaza ca in cazul celor doua lucrari este vorba de plagiat, solicitand retragerea titlului de doctor.purtator de cuvant al MENCS, Mirabela Amarandei

Pana la data de 11 octombrie, Consiliul General al CNATDCU va putea vota electronic raportul Comisiei de experti, conform spuselor purtatorului de cuvant MENCS.

Dupa ce decizia va fi votata, aceasta urmeaza a fi trimisa ministrului Educatiei, care va lua decizia finala.

Nu este prima oara cand sunt analizate lucrarile de doctorat ale lui Florentin Pandele si Petre Toba. Doctoratele celor doi au mai fost verificate la inceputul lunii septembrie de catre o alta comisie de experti a CNATDCU, formata dintr-o majoritate de politisti sau oameni apropiati sistemului de politie.

Comisia ajunsese la decizia ca atat Toba cat si Pandele nu plagiasera. Imediat dupa aceasta, Consiliul General a stabilit ca presedintele CNATDCU sa numeasca o noua comisie de specialitate.

Pentru ca lucrurile sa fie clare, Consiliul General a votat ca presedintele CNATDCU sa numeasca o noua comisie formata din personalitati din exteriorul Consiliului General, care sa dea verdict final.vicepresedinte CNATDCU, Marius Andruh

Noua comisie a declarat cele doua lucrari de doctorat PLAGIATE.

About itv1newsowner