Hillary Clinton, la INCHISOARE daca Trump va castiga alegerile!

Hillary Clinton, la INCHISOARE daca Trump va castiga alegerile!
10/10/2016, 02:10, by , in International, Top News

In timpul dezbaterii de duminica seara, dintre candidatii americani la presedintie, republicanul Donald Trump a amenintat-o pe Clinton cu puscaria in cazul in care barbatul va castiga alegerile.

Cea de-a doua dezbatare, care a avut loc la St. Louis, a fost o intalnire plina de amenintari, pe care Donald Trump nu s-a sfiit sa le faca, la adresa democratei Hillary Clinton.

Este intr-adevar bine faptul ca cineva cu temperamentul lui Donald Trump nu este responsabil cu legile in tara noastra”, a spus Hillary Clinton.

Imediat dupa remarca, Trump i-a raspuns: ”Pentru ca ai ajunge la inchisoare.

Tot acesta a mai adaugat ca daca va fi ales presedinte va cere procurorului general sa desemneze un procuror special care sa investigheze zecile de mii de mesaje electronice pe care Clinton le-ar fi sters cat timp ocupa functia de Secretar de Stat.

Daca voi castiga, ii voi da ordin ministrului meu de justitie sa numeasca un procuror special pentru a face lumina in legatura cu situatia dumneavoastra, deoarece n-au existat niciodata atatea minciuni, atatea lucruri ascunse.Donald Trump

Amenintarea lui Trump, nu i-a adus decat mai multe critici atat din partea democratilor cat si din partea republicanilor.

Candidatii invingatori nu ameninta ca-i vor baga pe opozianti la inchisoare. Un presedinte nu ameninta o persoana particulara cu urmarirea in justitie. Trump a gresit in acest punct.fostul purtator de cuvant al fostului presedinte George W. Bush (republican)

About itv1newsowner