Podul Giurgiu-Ruse inchis temporar!

Podul Giurgiu-Ruse inchis temporar!
20/10/2016, 07:10, by , in Social, Top News

Incepand de vineri pana duminica, intre orele 7:25 si 12:20, traficul rutier de pe podul Giurgiu-Ruse va fi inchis, anunta un comunicat de presa trimis de Compania Natioanala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Potrivit CNAIR,  ”traficul rutier va fi inchis pe podul de la Giurgiu situat pe DN 5 la km 64+884, in vederea efectuarii incercarilor statice si dinamice necesare testarii sigurantei in exploatare a suprastructurii podului.

Incercarea in regim static presupune mai multe convoaie de proba formate din vehicule, cantarite in prealabil, care vor fi dispuse pe suprastructura podului.

Numarul si greutatea vehiculelor de incercare, precum si pozitiile acestora pe structura, se stabilesc astfel incat eforturile si deformatiile produse pe durata incercarii sa fie aproape de starea de solicitare produsa de convoaiele ce tranziteaza podul in mod normal.CNAIR

In tot acest timp, soferii auto pot opta pentru celelate puncte de frontiera de la granita cu Bulgaria,  situate in judetele Constanta (Vama Veche, Ostrov – Silistra, Negru Voda-Kardam), Dolj (Bechet-Orjahovo, Calafat-Vidin) si Teleorman (Turnu-Magurele, respectiv Zimnicea).

About itv1newsowner