Salma Hayek vorbeste despre ”intalnirea” cu Trump

Salma Hayek vorbeste despre ”intalnirea” cu Trump
24/10/2016, 04:40, by , in Showbiz, Top News

Dupa ce candidatul republican, Donald Trump a declarat pentru National Enquirer ca a refuzat o intalnire cu vedeta Salma Hayek, aceasta a raspuns imediat in cadrul unei emisiuni radio.

Discutiile care au facut inconjurul presei, legate de ”refuzul intalnirii” dintre Salma Hayek si Donald Trump au pornit de la o declaratie in care candidatul republican a spus ca nu a acceptat o intanire in oras cu actrita Hayek, din cauza inaltimii acesteia, vedeta fiind prea scunda pentru Trump.

Invitata in cadrul emisiunii radio El Show del Mandril, actrita s-a vazut nevoita sa clarifice situatia, intrucat aceasta a declarat ca lucrurile s-au intamplat cu totul invers.

Donald Trump ar fi incercat sa-i devina prieten iubitului cu care era Hayek la vremea respectiva. Dupa ce a obtinut numarul de telefon, ar fi invitat-o pe aceasta in oras.

Cand l-am cunoscut, aveam un iubit si a incercat sa-i devina prieten pentru a face rost de numarul meu de telefon. Dupa ce l-a obtinut, m-a cautat de cateva ori. Ma suna sa ma invite in oras. Cand i-am spus ca nu as iesi cu el chiar daca n-as avea un iubit, el atunci si-a inventat povestea pentru National Enquirer.Salma Hayek

Salma Hayek este o sustinatoare a candidatei democrate, Hillary Clinton la alegerile prezidentiale pentru Statele Unite ale Americii.

In ultima perioada, campania republicanului Trump sta destul de slab in privinta sondajelor, intrucat acesta a fost acuzat de abuzuri sexuale din partea mai multor femei. Acesta a declarat ca dupa finalizarea alegerilor, va avea grija sa le dea in judecata pe femei.

 

 

About itv1newsowner