SCANDAL intre Robbie Williams si chitaristul de la Led Zeppelin

SCANDAL intre Robbie Williams si chitaristul de la Led Zeppelin
16/11/2016, 03:49, by , in Showbiz, Top News

Chitaristul trupei Led Zeppelin, Jimmy Page este acuzat ca l-a spionat pe Robbie Williams, potrivit site-ului New Musical Express.

In urma renovarii conacului din vestul Londrei, detinut de Robbie Williams, a avut loc o disputa intre acesta si vecinul sau, Jimmy Page.

Membrul trupei Led Zeppelin, care locuieste intr-o cladire victoriana denumita The Tower House, este ingrijorat in privinta actiunilor lui Williams, intrucat considera ca planurile artistului risca sa puna in pericol structura de rezistenta a conacului The Woodland House.

robbie-williams-conac-jimmy-page

Potrivit declaratiilor facute de cantaret, la Radio Deejay, se pare ca Jimmy Page nu ar fi de acord cu renovarea casei lui Robbie Williams, iar acesta i-ar fi urmarit pe muncitorii care se ocupau de locuinta.

Jimmy a stat in masina sa, in exteriorul casei noastre vreme de patru ore la un moment dat. El inregistreaza muncitorii pentru a vedea daca fac prea mult zgomot. Muncitorii au venit si el a adormit in masina, in gradina. Cred ca are o tulburare mintala.

Robbie Williams

Casa pe care vrea sa o renoveze Williams, a fost cumparata de la regretatul Michael Winner si l-a costat aproximativ 17,5 milioane de lire in 2013.

In prezent cei doi se afla intr-un proces in curs de desfasurare legat de planurile pe care le are Williams in privinta renovarii casei. Desi Jimmy Page se opune acestei actiuni, anul trecut, comisia de planificare a aprobat planurile de constructie ale casei artistului Williams.

In trecut, cei doi artisti s-au intalnit din intamplare numai de cateva ori la evenimente.

Nu suntem prieteni, sa fim seriosi. Nu il cunosc pe Jimmy Page. Ne-am intalnit intamplatoi de cateva ori, dar asta s-a intamplat cu ani in urma. Robbie Williams

About itv1newsowner