Hillary Clinton: ”Tot ceea ce doream era sa ma ghemuiesc”

Hillary Clinton: ”Tot ceea ce doream era sa ma ghemuiesc”
17/11/2016, 04:10, by , in International, Top News, Uncategorized

Fosta candidata la presedintia SUA, Hillary Clinton si-a uimit simpatizantii, la gala Children’s Defense Fund, dupa ce a aparut pe scena nemachiata si nearanjata, lucru neobisnuit in comparatie cu celelalte aparitii publice.

Aceasta a vorbit despre momentele pe care le-a trait dupa infrangerea dureroasa pe care a avut-o in urma cu o saptamana.

hillary-clinton

Invitata la un eveniment caritabil din Washington, Hillary Clinton a tinut un discurs, miercuri, in prima sa aparitie publica de cand a pierdut alegerile in fata candidatului republican, Donald Trump, relateaza theguardian.com.

Intr-un discurs de 20 de minute, Clinton a povestit despre momentele grele prin care a trecut si despre faptul ca nu i-a fost usor sa fie prezenta la gala Children’s Defense Fund.

Marturisesc ca venind in aceasta seara aici, nu a fost cel mai usor lucru pentru mine. Am avut unele momente in timpul acestei saptamani in care tot ceea ce doream era sa ma ghemuiesc cu o carte buna sau cainii nostri si sa nu ies din casa. Hillary Clinton

Tot aceasta si-a exprimat dezamagirea in urma alegerilor, dar si-a incurajat simpatizantii si a ramas pozitiva in privinta viitorului Americii.

Stiu ca multi dintre voi sunteti foarte deceptionati de rezultatul alegerilor. Eu sunt de asemenea, mai mult decat o pot exprima.

Dar campania noastra nu a fost vreodata despre o persoana sau despre unele alegeri, a fost despre tara pe care o iubim si despre a construi Statele Unite cu speranta, incluzive si cu o inima mare.

Avem nevoie de voi, Statele Unite au nevoie. Energia voastra, ambitia voastra, talentul vostru. (…) Stiu ca nu e usor, stiu ca in ultima saptamana oamenii s-au intrebat daca SUA sunt tara care ne gandeam ca este. (…) Dar credeti ceea ce va spun, tara o merita, copiii nostri o merita Hillary Clinton

In urma alegerilor prezidentiale, care au avut loc martea trecuta, americanii au votat pentru Donald Trump, lucru care nu era de asteptat avand in vedere previziunile facute de intreaga mass-media. Candidatul republican s-a impus cu 306 electori, in timp ce Hillary Clinton a avut numai 232 de electori.

 

 

About itv1newsowner