Tatal unei jucatoare de tenis a decedat in timp ce isi sustinea fiica din tribuna

Tatal unei jucatoare de tenis a decedat in timp ce isi sustinea fiica din tribuna
27/11/2016, 07:08, by , in Sport

Tatal uneia dintre jucatoarele care disputau in finala ITF Copa Los Condes de la Santiago, a decedat sambata dupa amiaza, in timp ce isi sustinea fiica din tribuna, relateaza tennisworldusa.org.

Potrivit presei Jorge Seguel, tatal jucatoarei de tenis numarul 233 WTA, Daniela Seguel, si-a pierdut cunostinta in setul doi al finalei. Barbatul in varsta de 63 de ani suferea de tensiune arteriala.

Daniela Seguel juca in finala alaturi de numarul 181 WTA brazilianca Paula Goncalves, insa in cele din urma fiica barbatului a abondat meciul.

Partida a fost intrerupta la scorul de 6-4, 2-1 pentru Goncalves, dupa ce spectatorii anuntasera ca unui barbat i se facuse rau. In tot acest timp meciul a fost suspendat cateva minute, iar barbatul a fost transportat de urgenta la spital. Dupa cateva minute barbatul a murit.

Stiind ca tatal ei a fost dus la spital, Daniela Seguel a revenit la meci, iar in setul doi, scor 4-4, organizatorii turneului au anuntat-o pe jucatoare de moartea tatalui. Aceasta a parasit meciul, fiind consolata de oponenta sa.

Daniela Seguel finala tenis tata decedat

Daniela Seguel era dubla campioana la Santiago si detinea mai multe victorii din cadrul turneelor ITF.

About itv1newsowner