Unde poti vizita cel mai mare brad de Craciun din Romania

Unde poti vizita cel mai mare brad de Craciun din Romania
28/11/2016, 11:26, by , in Social, Top News

Desi ne-am fi asteptat ca cel mai mare brad de Craciun sa fie amplasat in inima Bucurestiului, organizatorii Primariei orasului Cisnadie, din judetul Sibiu au pregatit pentru sarbatorile de iarna cel mai inalt brad din Romania.

Bradul care masoara 42 de metri a fost montat in centrul orasului (Piata Revolutiei), urmand ca acesta sa fie iluminat in Ajunul Sfantul Nicolae, anunta mediafax.ro.

Bradul orasului nostru este cel mai inalt din Romania si are suport din metal care ii permite o astfel de inaltime. Vrem ca toata lumea din comunitate, si mai ales copiii, sa se bucure de el.primarul orasului Cisnadie, Gheorghe Huja

Incepand cu data de 1 decembrie va fi deschis patinoarul orasului Cisnadie, de altfel singurul din intreg judetul Sibiu, se arata intr-un comunicat. Cu o suprafata de aproximativ 800 mp acesta va fi disponibil oamenilor in fiecare zi.
De Sfantul Nicolae, bradul va fi iluminat in timpul unui concert sustinut de Lora si Andreea Balan.

In data de 1 decembrie, singurul patinoar acoperit din judetul Sibiu, cel al orasului Cisnadie, va fi deschis. Are o suprafata de aproximativ 800 mp. Patinoarul va fi deschis in fiecare zi a saptamanii, de luni pana vineri incepand cu orele 16 pana la orele 21:30, iar in weekend va fi deschis de la orele 14:30 pana la 21:30.

In data de 5 decembrie, incepand cu ora 15.30 se va aprinde iluminatului festiv, odata cu un concert al artistelor Lora si Andreea Balan. Ca in fiecare an, la sfarsitul programului artistic, mosii vor cobori din cladirea Primariei si vor oferi cadouri copiilor.comunicat de presa

In urma cu un an, cel mai mare brad de Craciun a fost amplasat tot in orasul Cisnadie, masurand 41 de metri.

 

About itv1newsowner