ULTIMELE imagini cu fotbalistii inainte de prabusirea avionului!

ULTIMELE imagini cu fotbalistii inainte de prabusirea avionului!
29/11/2016, 03:58, by , in Sport, Top News

Inainte de a decola avionul din Bolivia si a-si urma traseul obisnuit inspre Columbia, fotbalistii echipei Chapecoense s-au filmat si au postat pe conturile de socializare mai multe mesaje pentru fanii acestora.

Nimeni nu si-ar fi imaginat ca acestea vor fi ultimele imagini cu toti fotbalistii, dupa ce avionul la bordul caruia se aflau 77 de persoane s-a prabusit in apropiere de orasul Medellin.

CITESTE: ACCIDENT AVIATIC SOLDAT CU 71 DE MORTI. LUMEA FOTBALULUI ESTE IN DOLIU!

echipa-de-fotbal-chapecoense-accident-avion-madellin

alan-ruschel-si-danillo-padilha

Venim Columbia! In scurt timp vom ajunge in Columbia!”, acestea au fost cuvintele pe care fotbalistii le-au adresat fanilor intr-o postare pe instagram.

Cei doi fotbalisti care s-au filmat sunt nimeni altii decat Alan Ruschel si Danilo Padilha. Dupa accident cei doi au fost gasiti in viata si dusi de urgenta la spital.

La scurt timp dupa ce a ajuns pe mainile medicilor, Danilo a cerut sa vorbeasca la telefon cu sotia sa, iar imediat dupa, a pierdut lupta cu viata.

Potrivit presei, se pare ca Alan Ruschel este in stare de soc, dar constient si poate vorbi. Acesta si-a exprimat dorinta de a i se pastra verigheta si de a-si vedea familia.

Doar sase oameni dintre cei 77 de pasageri au supravietuit. Aceastia fotbalistii Jackson Follman, Alan Ruschel si Helio Hermito Zampier (Neto), jurnalistul Rafael Henzel, stewardesa Ximena Suarez si Erwin Tumiri (angajat al companiei).

 

Nimic nu parea a fi in neregula, totul urma sa decurga conform planului. Echipa de fotbal avea sa joace in finala de miercuri a turneului Copa Sudamerica, cu echipa Atletico Nacional, in orasul Medellin. Numai trei fotbalisti au reusit sa isi salveze vietile din avionul groazei, in care si-au pierdut vietile 71 de persoane.

Potrivit presei, avionul ar fi pierdut contactul cu turnul de control, acesta prabusindu-de intr-o zona muntoasa, greu accesibila.

Aeronava apartinea companiei aeriene boliviene Lamia si era de tipul British Aerospace 146.

 

About itv1newsowner