Declaratii ale supravietuitorilor din avionul groazei

Declaratii ale supravietuitorilor din avionul groazei
30/11/2016, 03:32, by , in International, Top News

La numai o zi dupa tragicul eveniment care a luat viata a 71 de oameni, supravietuitorii din avionul groazei au facut primele declaratii despre momentele prin care au trecut.

CITESTE: ACCIDENT AVIATIC SOLDAT CU 71 DE MORTI. LUMEA FOTBALULUI ESTE IN DOLIU!

Cei sase supravietuitori, fotbalistii echipei de fotbal Chapecoense: Alan Ruschel, Jackson Follman si Helio Hermito Zampier (Neto), jurnalistul Rafael Valmorbida Henzel si angajatii companiei de zbor: stewardesa Ximena Suarez si inginerul Erwin Tumiri, au primit o a doua sansa la viata, dupa ce aeronava British Aerospace 146 s-a prabusit intr-o zona muntoasa, in apropiere de orasul Medellin din Columbia.

ximena_surez

Subit s-au stins luminile din avion si s-a auzit o bubuiturastewardesa Ximena Suarez

In varsta de numai 27 de ani, tanara femeie originara din Bolivia a suferit fracturi la picioare, gat si lovituri in cap.

erwin_tumiri

Am reusit sa supravietuiesc pentru ca am urmat protocoalele de siguranta, mi-am pus valizele intre picioare pentru a mentine pozitia fetala.Erwin Tumiri

jackson-follman

In ceea ce priveste starea de sanatate a portarului Jackson Follman, acesta a suferit o operatie de amputare a piciorului drept, potrivit medicului de la Spitalul San Juan de Dios.

alan_ruschel

Potrivit presei, se pare ca Alan Ruschel este in stare de soc, dar constient si poate vorbi. Acesta si-a exprimat dorinta de a i se pastra verigheta si de a-si vedea familia.

helio-neto

Ultimul salvat din avion a fost fotbalistul Helio Neto. Acesta este intubat si se afla in starea cea mai grava, avand traumatism cerebral si fracturi expuse la extremitati, potrivit medicului de la Spitalul San Juan de Dios.

rafael-valmorbida-henzel

In ceea cel priveste pe jurnalistul Rafael Valmorbida Henze, acesta are o trauma la torace si o fractura la piciorul stang. 

In noaptea de luni spre marti 71 de oameni si-au pierdut viata, dupa ce un avion s-a prabusit in zona Medellin din Columbia.

Potrivit autoritatilor, avionul ar fi ramas fara combustibil, ceea ce a dus la prabusirea acestuia. O alta premisa ar mai putea fi legata de vreme, intrucat au fost luate in calcul si conditiile meteo nefavorabile. In momentul prabusirii aeronavei ar fi plouat torential, inregistrandu-se tunete si fulgere, iar vantul foarte puternic ar fi provocat turbulente.

About itv1newsowner