Simona Halep despre Ion Tiriac: ”Nu mi-a dat niciodata bani”

Simona Halep despre Ion Tiriac: ”Nu mi-a dat niciodata bani”
02/12/2016, 03:35, by , in Sport, Top News

Numarul 4 WTA, Simona Halep a vorbit in cadrul unui interviu pentru Forbes America, despre relatia pe care o are cu fostul jucator de tenis si influent om de afaceri, Ion Tiriac.

Pusa in situatia de a vorbi despre sprijinul pe care Tiriac i-l ofera Simonei, aceasta a tinut sa explice ca ajutorul pe care il primeste de la afacerist este bazat numai pe sfaturi si discutii constructive, nicidecum pe bani.

Suntem doar prieteni, ma ajuta cu sfaturi si avem intotdeauna dicutii constructive. Cateodata vine si la antrenamentele mele.

Unii oameni vorbesc ca Ion Tiriac mi-a dat bani… Nu e adevarat, nu mi-a dat niciodata bani.

El mi-a spus sa fiu mai agresiva, sa am o atitudine mai agresiva pe teren. Nu imi e usor, pentru ca eu nu sunt asa, dar incerc sa progresez la acest capitol.

Ion Tiriac imi spune mereu ca am tot ce trebuie pentru a castiga un Grand Slam si ca trebuie sa cred in mine. E un lucru bun sa am un asemenea om important in viata si in cariera mea.Simona Halep pentru Forbes America

Tot in cadrul aceluiasi interviu, romanca s-a declarat multumita de jocul ei si de antrenamentul pe care il face alaturi de antrenorul acesteia, Darren Cahill. ”Sunt mai agresiva decat in trecut”, a spus Halep, insa cu toate acestea, tenismena nu este sigura in privinta castigarii unui turneu de Grand Slam: ”Bineinteles ca visul meu este sa castig un Grand Slam, dar nu stiu daca asta se va intampla la anul sau in viitorul indepartat. Dar muncesc cu acest gand, obiectivul meu e sa triumf intr-un turneu de Grand Slam.”

 

About itv1newsowner