Cat costa cel mai ieftin brad. VEZI AICI preturile brazilor de pe piata!

Cat costa cel mai ieftin brad. VEZI AICI preturile brazilor de pe piata!
05/12/2016, 03:21, by , in Social, Top News

Odata cu venirea lunii decembrie, in pietele din Bucuresti, au aparut si primii brazi de Craciun. Cel mai usor ii puteti gasi in parcarile marilor centre comerciale sau in piete, preturile variind in functie de marimea brazilor.

Cel mai ieftin pret pentru un brad de apartament este de 59 de lei, in timp ce pentru un arbore cu o inaltime de pana la 12 metri, valoarea acestuia creste pana la 300 de lei.
Pana acum brazii au fost vanduti pentru magazinele din centrele comerciale, restaurante, hoteluri si spatiile de birou.

O parte din brazii din Piata Obor sunt adusi din strainatate.

Noi aducem brazi din Danemarca, din Germania, din Austria si Ungaria,in functie de categoria de calitate si de inaltime de care avem nevoie.

Gasim brazi de la 1 metru inaltime pana la 12 metri, braduti de apartament de la 59 de lei pana spre 300 de lei.

Mai avem si brazi cu ghivechi, brazi crescuti in ghiveci, acesta fiind modul ideal de a-i creste si de a-i replanta. La 59 de lei intrevalul de inaltime este de la 1,30 metri pana la doi metri. La 79 de lei avem de 1,75-2,50 metri.

Bucuresteanul cauta bradul mediu de apartament, care are undeva la putin peste doi metri, stufos, nu foarte scump, 120-150 de lei, un suport din metal, pe care sa-l tina mai mult timp, si din fericire vedem si un trend crescator spre pomisorii cu ghivechi.

Nu reducem si nu crestem preturile substantial inainte de Craciun, indiferent de conditiile din piata. Promotia noastra este 59 de lei. Se incheie pe data de 10 decembrie, incepe o promotie la care brazii sunt 69 de lei pana pe 15 decembrie, apoi 79 de lei. Incercam sa incurajam cumpararea din vreme a brazilor de Craciun.

In mod incurajator, oamenii au inceput sa vina sa cumpere. Si punctul deschis si magazinul online functioneaza perfect de bine. Devreme se cumpara bradutii pentru cei care vor sa amplaseze cadourile de Sfantul Nicolae sub brad si destul de mult pentru sedii de firma, restaurante, hoteluri. comerciant de brazi, Ovidiu Neacsu

Brazii naturali sunt la concurenta cu brazii artificiali din centrele comerciale. Pentru un brad artificial romanul trebuia sa scoata din buzunar cel putin 49 de lei, iar daca pretentiile sunt mai mari si se doreste un brad cu inaltimea de trei metri, atunci pretul creste si ajunge la aproximativ 1.100 de lei.

 

About itv1newsowner