Consiliera lui Trump surprinsa in ipostaze indecente

Consiliera lui Trump surprinsa in ipostaze indecente
28/02/2017, 04:26, by , in Top News

Consiliera presedintelui Donald Trump a consternat o lume intreaga dupa ce aceasta a fost fotografiata pe canapeaua sefului de stat, stand in genunchi si luand mai multe instantanee foto cu invitatii care participau la o intrunire in Biroul Oval, scrie dailymail.co.uk.

In cadrul unei reuniuni intre Donald Trump si mai multi lideri de culoare ai unor universitati si colegii din SUA, Kellyanne Conway a incercat sa faca cele mai bune fotografii de pe canapeaua presedintelui, adoptand o pozitie indecenta.

Imbracata intr-o rochie stramta, cu genunchii sub ea si cu tocurile care intrau in materialul canapelei, consiliera pare sa fie in elementul ei.

Din imagini se poate observa cum blonda in varsta de 50 de ani continua sa stea in aceeasi pozitie si dupa ce a facut fotografia de grup.

Americanii sunt scandalizati pe paginile de socializare de comportamentul lui Conway, considerand o lipsa de respect din partea acesteia pentru un moment oficial de la Casa Alba.

Cine este Kellyanne Conway? 

 

  • Kellyanne Conway se afla in functia de Consilier al Presedintelui Statelor Unite ale Americii din anul 2017.
  • In varsta de 50 de ani, Conway s-a nascut in New Jersey. Aceasta are patru copii alaturi de George Conway cu care este casatorita din 2001.
  • Este autoare cartii What Women Really Want: How American Women Are Quietly Erasing Political, Racial, Class, and Religious Lines to Change the Way We Live, carte publicata in anul 2005.
  • La 1 iulie, 2016 Donald Trump facea publica angajarea lui Conway in functia de consilier superior in cadrul campaniei prezidentiale.
  • In luna februarie, Conway ar fi incalcat normele de etica federale ale SUA dupa ce in cadrul unui interviu la Fox News aceasta a indemnat oamenii sa cumpere produsele de moda comercializate de fiica presedintelui, Ivanka Trump, relateaza nytimes.ro.

About itv1newsowner